L’OJC als Barris de Lleida. Cicle de Cambra
Trio Orfeu

Dissabte, 17 de setembre

Grenyana (Ptda. de Grenyana, 38)  – 19 h
Zona Alta (Pl. Ricard Vinyes)  – 21 h

Programa

  • Les Variacions Goldberg, per a trio de corda                  J. S. BACH
    Ària i Variacions (selecció)

Trio Orfeu
Joan Sancho
, violí
Jordi Roure, viola
Ònia Tomàs, violoncel
Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC


Joan Sancho

Titulat superior de violí pel Conservatori Superior de Barcelona i postgrau al Conservatori del Liceu. Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i ha col·laborat amb diverses formacions. Des de 2002, membre titular de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC, integrant del Quartet Prysma i de Free’t, grup d’improvisació a través del llenguatge del soundpainting. Professor de violí al Conservatori de Lleida.


Ònia Tomàs

Titulada superior de violoncel a la Guildhall School of Music de Londres, on també fa el Màster. Rep la beca de la Fundació Pau Casals, que li permet tocar com a solista els dos concerts de Haydn per a violoncel, amb les Orquestres Camerata XXI i Barcelona Sinfonietta. Ha col·laborat amb formacions com l’Oviedo Filharmonia i l’Orquestra Camera Musicae. És integrant del’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC i del Quartet Matisse.


Jordi Roure

Inicia els estudis musicals a l’Escolania de Montserrat. Realitza els estudis superiors de viola a l’Escola Superior de Música de Catalunya i el Màster a la Hochshule für Musik und Tanz Köln. Ha format part d’orquestres de renom com l’Orquesta Nacional de España o l’Orquestra de Cadaqués. També col·labora amb diferents orquestres com l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC. Artista, creador i gestor cultural, ha format part del naixement de diferents agrupacions musicals i és director i creador de la firma Artístics Produccions.