drumcircle_1

Drum Circle 

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida vol ser l’Orquestra de tota la ciutadania i estar al servei de tothom, sense excepció. Amb aquesta idea reprenem el nostre projecte solidari i d’integració cultural i social “Drum Circle” amb la música com a llenguatge universal i amb la intenció que nous públics també puguin gaudir de la “seva” Orquestra.

Així, l’OJC tindrà el plaer de comptar en aquesta ocasió amb la col·laboració com a percussionistes del nostre Drum Circle (Cercle de Percussió) de persones que estan en procés de tractament d’una addicció. Seran membres del col·lectiu Projecte Home de Tremp, sota el guiatge d’en Pau Gimeno com a facilitador.
 
Les sessions tindran lloc a la ciutat de Tremp els dies 10 i 24 d’abril a «El Cub», i el 8 de maig al pati de l’Escola Valldeflors, dia en que es farà pública la feina feta en les sessions anteriors i on comptarem a més amb la col·laboració del grup de metall Sporadik Brass, integrat per membres de l’OJC!
 
 

drumcircle_2


Dissabte, 10 d’abril – 12 h
Tremp. El Cub
Sessió de Drum Circle amb Pau Gimeno

Dissabte, 24 d’abril – 12 h
Tremp. El Cub
Sessió de Drum Circle amb Pau Gimeno

Dissabte, 8 de maig – 12 h
Tremp. Escola Valldeflors
Concert amb Sporadik Brass

Sporadik Brass
Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC
Helio Garcia
, trompeta
Jaume Aler, trompeta
Nicola Barreca, trompetes
Julio Gargallo, trompa
Guillem Domingo, trombó
Jaume Giribet, tuba


Projecte Home

Projecte Home Catalunya és una ONG que treballa per al tractament, la prevenció i la sensibilització de les addiccions. La seva missió és promoure la dignitat i l’autonomia de les persones.

Actualment atén prop de 2.000 persones amb addiccions cada any així com les seves famílies i compta amb un equip de 140 persones, entre professionals i voluntariat, amb centres a Barcelona, Montgat, Montcada i Reixac, Tarragona, Tortosa, Tremp i Balaguer.

Les addiccions són una problemàtica que afecta a tot tipus de persones i per això és necessari sensibilitzar a la societat sobre els riscos de l’abús de drogues o altres conductes addictives.


Pau Gimeno

Pau Gimeno

És músic i musicoterapeuta que utilitza la percussió amb una perspectiva participativa i rehabilitadora per facilitar les relacions entre diversos col·lectius.

Professor Superior de Percussió i màster en Musicoteràpia. Actualment treballa a la facultat de pedagogia de la Universitat de Barcelona i als serveis de Cures intensives i rehabilitació de Salut Mental del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu.

Ha col·laborat a establir connexions entre formacions com l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC o l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya – OBC, amb col·lectius en risc d’exclusió social.