drumcircle_1

Drum Circle

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida vol ser l’Orquestra de tota la ciutadania i estar al servei de tothom, sense excepció. Amb aquesta idea presenta el projecte solidari i d’integració cultural i social “Drum Circle” amb la música com a llenguatge universal i amb la intenció que nous públics vinguin a l’Auditori i gaudeixin també de la “seva” Orquestra.

Així, l’OJC va tenir el plaer de comptar amb la col·laboració com a percussionistes d’un Cercle de Percussió de gairebé mig centenar de joves sobre l’escenari, membres dels col·lectius del Centro Latinoamericano, del Centre Mandoni, de l’Associació MIRA, de l’Associació Senegalesos de Lleida, l’Associació Nostàlgia Familiar i dels Joves Centre Jardins del Segrià, sota el guiatge d’en Pau Gimeno com a facilitador.

drumcircle_2

La iniciativa va permetre als joves participants conèixer la feina de l’orquestra des de dins, gaudir d’assaigs amb músics professionals i ser intèrprets acompanyants sobre uns escenaris com el de l’Auditori Enric Granados de Lleida i l’Auditori AXA de Barcelona.