Carmina Burana. Un dia pels Amics de l’OJC

Diumenge 25 de març

Visita guiada, dinar i concert al Teatre de La Llotja de Lleida. + info del concert

Estem preparant un dia molt especial pels Amics de l’OJC i no voldríem que hi faltés ningú. Per això et proposem una visita guiada per Lleida, dinar amb els amics i el concert.

Pack 1

Autocar sortida des de Barcelona+Visita guiada a l’IEI i La Paeria+dinar al Restaurant La Masia+entrada al Teatre La Llotja. Preu per persona: 45

Pack 2

Visita guiada a l’IEI i La Paeria+dinar al Restaurant La Masia+entrada al Teatre La Llotja. Preu per persona: 36 €

Teatre de La Llotja

La Llotja s’ha convertit en un edifici emblemàtic de la ciutat i s’eleva en un gran cos arquitectònic que estableix un diàleg visual amb la ciutat històrica i la Seu Vella.

Llotja

Institus d’Estudis Ilerdencs

La Fundació Pública Institus d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida té la seva seu a l’edifici de l’antic Hospital de Santa Maria, ubicat al mig del centre comercial històric de la ciutat de Lleida. L’edifici és un dels millors exponents conservats del gòtic civil català (S. XV-XVI).

IEI

Palau de La Paeria

El Palau de La Paeria, que allotja la Casa de la Vila des del 1383, és un dels millors edificis del romànic civil tardà conservats a Catalunya.

Paeria

IMPORTANT

Tots els amics i amigues que esteu interessats a formar part de l’esdeveniment, podeu enviar-nos un correu a amics@ojc.cat i us informarem sobre el menú i la forma de pagament.

Entrades limitades. S’atendrà per rigorós ordre d’inscripció.

GRÀCIES PER SER TAN BONS AMICS! 

Comparteix: