primavera musical

“Primavera musical” al Territori amb l’OJC

L’OJC apropa la música simfònica a Torà (3 maig), Tàrrega (10 maig) i Benavent de Segrià (16 de maig)

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC) té, entre els seus objectius principals, apropar la música simfònica i de cambra a totes les poblacions lleidatanes, ja siguin més grans o més petites.

D’aquesta manera, els habitants d’aquestes indrets no s’han de desplaçar a Lleida capital o a Barcelona per poder gaudir d’un element cultural de primer ordre com són aquests tipus de concerts.

En aquesta línia, l’OJC portarà la seva darrera producció a El Convent de Torà (la Segarra) el proper diumenge 3 de maig a les 18 hores. S’interpretaran obres, entre d’altres, de Vivaldi, Mozart o Schubert, de qui podrem escoltar la seva coneguda Simfonia Inacabada. Així mateix es podrà gaudir de la flauta de Xesco Grau com a instrument solista.

Aquest mateix programa es podrà escoltar també el diumenge 10 de maig, a les 19h, al Teatre Ateneu de Tàrrega i a l’Església Parroquial de Benavent de Segrià dissabte 16 de maig, a la mateixa hora, amb el trompetista Helio Garcia com a solista en aquest darrer concert.

Comparteix: