Trio Meraki

Dissabte, 7 de novembre
Emissió del concert en streaming 
 

“Meraki”: Fer alguna cosa amb creativitat, amor i ànima, deixant una part de tu mateix en la feina que fas.

 
Programa
 • Trio en Do Major op.26 número 2   G.G.Cambini
            Allegro
            Minuetto I
            Minuetto II
 • Trio en Do Major op.87   L.V Beethoven

            Allegro 
            Adagio cantabile
            Menuetto: Allegro molto Scherzo
            Finale presto

 • Terzetto op. 74   A. Dvorak
            
  Introduzione: Allegro ma non troppo
            Larghetto
            Scherzo: Vivace
            Tema con Variazioni

Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC
Mar Aldomà, violí
Núria Caballé, violí
Mamen Barreña, viola

Mar Aldomà
Violí

Mar Aldoma_1

Neix a Castellnou d’Oluges, inicia els seus estudis musicals a Cervera, als set anys, sota el mestratge de Josep M. Alpiste, Joan Oliver i M. Victòria Fernández. Posteriorment, es desplaça a Barcelona per seguir els estudis superiors al Conservatori Superior de música de Barcelona amb la professora Eva Graubin. Obté el títol superior de violí i el de música de Cambra.

Participa en nombroses Orquestres com L’Orquestra de Cambra de Cervera, l’Orquestra de Cambra de la Noguera, l’Orquestra del TeatreNeu de Barcelona, del Casino Menestral de Figueres, dels Solistes de Barcelona, de la Cameratta de Barcelona, de l’Orquestra de Cambra de Lleida, l’Orquestra de Cambra de Mollerussa, entre altres. I forma part de diversos grups de Cambra, El Trio Enixe, Trio Reus, Cluster Ensemble, Trio Florestan.

Actualment és membre de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC i del Meraki Trio, i fa diverses col·laboracions a l’Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels, Ensemble XXI i l’Orquestra Nacional D’Andorra.


Núria Caballé
Violí

Nuria_Caballe_2

Nascuda a Montblanc (Tarragona), va cursar els estudis superiors de violí i música de cambra al Conservatori Superior de Música del Liceu. Va estudiar, entre altres, amb els mestres, JoanTomàs, Corrado Bolsi i Kai Gleusteen.

Ha format part de diverses orquestres, com la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, l’Orquestra de Cambra de la Noguera, l’Orquestra de Cambra de Cervera o l’Orquestra de l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu. Ha format part de grups de cambra com Quartet Sibil·la i Quartet Q16. Ha col·laborat com a violinista amb la Jonde, la Iro (Orquestra de les regions d’Europa), l’Orquestra de Camera Musicae, l’Orquestra Simfònica del Vallès, l’Orquestra simfònica Vitòria  dels Àngels, l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu…

Actualment és professora l’Escola Municipal de Música d’Oliana, membre titular del’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC i del Meraki Trio.


Mamen Bareña
Viola 

Mamen

Nascuda a Salamanca, obté el Títol Superior de Viola al Conservatori Superior de Música de Salamanca, amb el catedràtic Thuan Do Minh. Amplia els seus estudis a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb el solista de l’OBC, Ashan Pillai, i a l’Escola Superior de Música de Rotterdam (Holanda) amb els solistes de la Filharmònica de Rotterdam, Anne Huser i Ron Ephrat.

Ha format part de diverses orquestres com l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra de Cambra de Rotterdam, la Simfònica del Vallès, la Filharmonia de Bilbao, l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra de Cambra Gallega, l’Orquestra de Cambra de la Noguera, l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, Camerata Eduard Toldrà, “Furius Music Orchestra”,l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC, l’Orquestra Simfònica Camera Músicae o la GIOrquestra.

També és component del Quartet Matisse i del Meraki Trio, tot combinat amb la seva activitat pedagógica a l’Escola Municipal de Música de Solsona, a L’Olivera de Tàrrega i a l’Orfeó Lleidatà.