degustacio

Menú degustació amb la Julià Carbonell

Diumenge 31 de maig – 19 h

Auditori AXA-Illa Diagonal de Barcelona

De la mà de la Julià Carbonell anirem a fer un tast musical. Tindrem al plat autors com Albinoni, Mozart, Schubert… degustarem instruments solistes com l’oboè o la trompeta, veurem com l’orquestra ha anat adquirint diverses flaires sonores a cada època, fins i tot assaborirem una simfonia que malauradament no ens podrem menjar sencera… i per acabar… unes postres sorpresa. Un menú per gaudir amb els cinc sentits!

El Què i el Com, comentaris durant el concert

Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC
Trompeta: Helio Garcia

Director: Alfons Reverté

Divertimento KV 136          W.A. Mozart
   – Allegro
   – Andante

   – Presto

Concert per a trompeta en Re M          G. Torelli
   – Allegro
   – Adagio-Presto-Adagio

   – Allegro

Simfonia Inacabada, D 759, en si menor          F. Schubert
   – Allegro moderato

   – Andante con moto

Postres sorpresa per a un àpat… inacabat

 

HelioGarcia

Helio Garcia

Nascut el 1975 a Llíria ( País Valencià), comença els estudis musicals a l’edat de 7 anys a la Banda Simfònica Unió Musical d’aquesta ciutat amb Leopoldo Vidal.
Professor superior de trompeta des de l’any 1996, aconsegueix el Premi d’Honor, per unanimitat, al grau superior del Conservatori Superior de Música de València. Complementa la seva formació en nombrosos cursos d’especialització per a trompeta amb figures com José Ortí, Pierre Thibaud, Maurice André, Bernad Soustrot, Bo Nilsson i Hakan Hardenberger. Ha realitzat enregistraments per TVE 1, Canal 9, TV3 i RNE. Al mateix temps, col·labora amb l’Orquestra Simfònica de València, la Banda Municipal de València, l’Orquestra Simfònica de Castilla i Lleó, l’Orquestra de RTVE, l’Orquestra Nacional d’Espanya, la Banda Municipal de Madrid, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, la Banda Municipal de Granada i la Banda Municipal de Sevilla.

Actualment és professor de trompeta del Conservatori Professional i Municipal de Música de Lleida.
Compagina la docència amb la tasca com a trompeta solista de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida i realitzant diferents concerts com a solista i en grups de cambra. Col·labora assiduament als diversos festivals i cicles de música per orgue que es fan arreu de Catalunya.

També imparteix regularment cursos de perfeccionament i masterclass.
Membre fundador del quintet de metall “ Lleida Brass Quintet “, del grup “ Sporadik Brass “ (quintet de metall i percussió) del qual també n’és membre fundador i de la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida.