IMG_9488

L’OJC visita el teatre Fortuny de Reus

L’Orquestra lleidatana aproparà al Baix Camp la seva proposta exitosa de posar banda sonora en directe a una pel·lícula muda i al Segrià porta una exposició musical i d’escultura.

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC) viurà un cap de setmana molt intens amb dos concerts seguits: el dissabte serà al Teatre Fortuny de Reus i el diumenge portarà la seva música a l’Auditori Enric Granados de Lleida.

L’OJC visitarà Reus el dissabte, 7 de març, a les 21 hores, amb una de les seves produccions més exitoses: posar la banda sonora a una de les grans pel·lícules del cinema mut. En aquesta concert anomenat, “La Julià Carbonell i Harold Lloyd”, el cinema mut s’acompanya de música sincronitzada en directe. La pel·lícula, que servirà com a base argumental i visual, és el clàssic Speedy, del gran còmic Harold Lloyd.

 En aquest concert, sota la direcció d’Alfons Reverté, s’interpretarà la música que Carl Davis, reconegut compositor i director, va escriure per al film. Al llarg de la seva trajectòria, Davis ha escrit música per a més de 100 programes de televisió, però és especialment conegut per la seva faceta de compositor de cinema i per haver composat música per a molts films clàssics muts.

La pel·lícula Speedy (1928), ofereix un retrat de la ciutat de Nova York i de la seva gent un any abans de la gran depressió, amb grans gags aparentment bojos i improvisats, aconseguint un ritme trepidant in crescendo al llarg de tot el film.

Comparteix: