IMG_9561

L’OJC porta la seva acadèmia a Barcelona

L’Orquestra dóna l’oportunitat a joves talents lleidatans d’actuar a la capital catalana al costat dels membres veterans de la formació.

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC) continua impulsant un dels seus projectes formatius més importants i que la diferencien de la resta de projectes musicals del país: la seva Acadèmia OJC, un projecte per ajudar a créixer els joves talents lleidatans que volen endinsar-se en el món professional de les orquestres simfòniques.

Aquests joves que conformen l’Acadèmia OJC actuaran al costat de l’Orquestra lleidatana a l’Auditori AXA de Barcelona el proper diumenge, 15 de març, a les 19 hores amb la producció “Quadres d’una Exposició” del compositor rus Modest Mussorgski en la versió orquestral, feta per Maurice Ravel. La primera part començarà amb l’obertura de “La clemenza di Tito” de Mozart per seguir després amb el concert per a clarinet i viola de Max Bruch.

A més de la direcció d’Alfons Reverté, aquest concert tindrà també com a protagonistes al viola titular de l’OJC, Eduard Boleda, i al clarinet Mateu Ferré.

Comparteix: