tango

L’OJC i Albert Guinovart s’uneixen per portar el tango a Lleida

Lleida, Tremp i Guissona viuran tres concerts d’excepció on l’orquestra lleidatana es fusionarà amb el genial pianista i compositor barceloní.

En aquests concerts de final d’any, l’OJC també ha convidat una de les veus més reconegudes del moment, Laura Simó, al costat del bandoenista argentí, Marcelo Mercadante, i del violí d’Olvido Lanza.

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC, sota la direcció del seu director titular, Alfons Reverté, viurà un final d’any de plena activitat i ha preparat una producció de luxe.

D’aquesta manera, l’OJC ha convidat a un dels pianistes i compositors més prestigiosos del panorama nacional com és Albert Guinovart. El talent de l’OJC i del pianista barceloní s’uniran al llarg de tres concerts que tindran lloc a Lleida, Tremp i Guissona amb el tango com a protagonista.

D’aquesta manera, el món del tango s’aproparà a les nostres terres amb la interpretació de les obres més conegudes d’autors com Gardel, Piazzolla, Nazareth, Gade, Discépolo o del mateix Guinovart, entre d’altres.

Aquest ‘duet’ únic de l’OJC i Guinovart, a més, es completarà amb la veu deliciosa de la popular Laura Simó, el bandoneó de l’argentí Marcelo Mercadante i el violí d’Olvido Lanza.

Comparteix: