camerataXXI

La Julià Carbonell convida a Camerata XXI a Lleida

L’OJC promou l’intercanvi musical amb aquesta orquestra tarragonina convidant-la a fer un concert dins de la seva Temporada de concerts a l’Auditori Enric Granados.

Intercanvis culturals, intercanvis d’idees i intercanvis d’experiències. Aquestes línies d’actuació son una aposta que incentiva des de fa anys l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC.

En aquest sentit l’OJC té el plaer en aquesta ocasió de convidar l’Orquestra simfònica tarragonina Camerata XXI a les Terres de Lleida. Un intercanvi que, per l’altra banda, ha portat recíprocament l’OJC a actuar a l’Auditori Pau Casals de Sant Salvador (El Vendrell) aquest passat diumenge, dins del marc d’aquesta política mutua d’obrir-se a altres fòrums musicals del país.

El concert de la Camerata XXI tindrà lloc el proper dissabte, 21 de novembre, a l’Auditori Enric Granados de Lleida, a les 20 hores.

En aquesta actuació, amb Daniel Espasa com a director i al piano, s’interpretaran obres de S. Prokofiev, X. Gols i A. Copland.

Comparteix: