tango

L’OJC clou l’any a Guissona amb Albert Guinovart

Després d’estar a Lleida i Tremp, l’OJC realitzarà l’últim concert del 2015 a Guissona, on es viurà una excepcional fusió amb el pianista i compositor barceloní Albert Guinovart.

En aquest concert, l’OJC també ha convidat una de les veus més reconegudes del moment, Laura Simó, al costat del bandeonista argentí Marcelo Mercadante i de la violinista Olvido Lanza.

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC, sota la direcció del seu director titular, Alfons Reverté, té com a objectiu portar la millor música simfònica en directe a tot el territori i així ho ha tornat a demostrar en aquesta recta final d’any portant una excepcional producció al Segrià, al Pallars Jussà i, ara, a la Segarra.

Concretament, aquest diumenge, 27 de desembre, visitarà Guissona amb la seva última producció que gira al voltant del món del tango.

En aquesta producció, que ja s’ha pogut escoltar recentment, amb un gran èxit de públic i crítica, a Lleida i Tremp, l’OJC ha convidat a un dels pianistes i compositors més prestigiosos del panorama nacional com és Albert Guinovart. El talent del pianista barceloní i de l’OJC s’uniran al llarg d’aquest concert on el tango tindrà un paper protagonista.

D’aquesta manera, aquest gènere musical argentí s’aproparà a les nostres terres amb la interpretació de les obres més conegudes d’autors com Gardel, Piazzolla, Nazareth, Gade, Discépolo o del mateix Guinovart, entre d’altres.

Aquest ‘duet’ únic de l’OJC amb Guinovart, a més, es completarà amb la veu deliciosa de la popular Laura Simó, el bandoneó de l’argentí Marcelo Mercadante i el violí d’Olvido Lanza.

El concert tindrà lloc el proper diumenge 27 de desembre, a les 19h, al Pavelló Municipal de Guissona.

Comparteix: