L’OJC als Barris de Lleida. Cicle de Cambra
Duet Pascual Pijuan

Dissabte 28 de maig
Lleida. Barri Universitat (Pl. Víctor Siurana) – 19h
Lleida. Centre Cívic de Balàfia (50 anys) (C/ Penedès, 18) – 21h

Programa

 • Valsos poètics      E. GRANADOS
 • Història del Tango      A. PIAZZOLLA
  • Burdel 1900
  • Cafè 1930
 • Sonatina invernal      J. GALEOTE
  • Poniente
  • Largo-Ballada-Largo
  • Danza Ritual
Duet Pascual Pijuan
Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC
Núria Pascual, violí
Montserrat Pijuan, guitarra


Núria Pascual
Violí

S’inicia en els estudis musical a la seva ciutat natal, Balaguer. Continua la seva formació al Conservatori de Lleida sota el mestratge de Gabriel Vintró, per després seguir a Barcelona amb Santiago Juan, amb qui acaba els estudis superiors. Ha rebut consells de mestres com Corrado Bolsi, Kai Gleusteen, Sergi Vicente, entre d’altres. Ha participat en diverses formacions de música de cambra, d’entre les més rellevants el quartet Scherzo i el trio Silenci. És membre fundador de l’Orquestra de Cambra de la Noguera i col·laboradora habitual de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Actualment és professora de violí del Conservatori de Música de Tarragona.


Montserrat Pijuan
Guitarra

Comença els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de Tarragona. L’any següent ingressa al Conservatori de la Diputació de Tarragona, on estudia amb Joana Albiol. Acaba els estudis superiors al Conservatori de Castelló amb les màximes qualificacions i una menció d’honor de final de carrera. Paral·lelament cursa dos anys de perfeccionament musical amb el mestre Fernando Rodríguez al Conservatori de Vila-seca. Ha rebut clases de guitarristes com Xavier Coll, Juan Becerra, Àlex Garrobé, i ha fet màsterclasses amb David Russell, Ricardo Gallén, Carles Trepat, Ignacio Rodes, Marco Smaili o Manel González entre d’altres.

Per altra banda s’ha format en el món de la pedagogia musical amb especialistes com Emilio Molina, Claudio Forcada, Hans Brüderl, Doug Goodkin o Verena Maschat entre d’altres.

Ha fet concerts com a solista i com a integrant de diverses formacions de cambra. El seu interès per altres disciplines artístiques l’han dut a llicenciar-se en Història de l’Art (URV) i diplomar-se a l’Escola Superior de Béns Culturals de Catalunya en l’especialitat de pintura.

Comparteix: