L’OJC als Barris de Lleida. Cicle de Cambra
Trio Cordes de Ponent

Dissabte 12 de juny – Reserva gratuïta d’entrades
Lleida. Centre Cívic Bordeta – 18 h
Lleida. Centre Cívic Magraners – 19,30 h

Programa

 • Trio Sonata núm. 86 en Sol M   G.Ph. Telemann, 1681-1767
  • I. Cantabile
  • II. Vivace
  • III. Affettuoso
  • IV. Allegro
 • Divertimento en Do M   M. Haydn, 1737-1806
  • I. Allegro
  • II. Menuet
  • III. Aria
  • IV. Presto
 • Trio en Sol M   Giordani, 1730-1806
  • I. Allegro spirituoso
  • II. Allegretto ma non troppo

Trio Cordes de Ponent
Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC
Conxa Boyero, violí
Xavier Balcells, viola
Teresa Valls, violoncel


Conxa Boyero
Violí

Conxa_Boyero

S’inicia en la pràctica del violí a l’edat de 12 anys a la seva població, Mollerussa, de la mà dels mestres J. Piqué, E. Boleda, M. Armengol. Segueix amb E. Graubin i G. Voronkov. Obté el Premi d’Honor de Grau Elemental i la Menció d’Honor de final de Grau Mig.

Ha estat membre de diferents orquestres: Orquestra de Cambra de la Noguera, Orquestra de Cambra de Lleida, Inter Regional Orchestra (IRO). És membre titular de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC des de la seva creació. Ha format part de diferents grups de cambra rebent els consells de grans mestres: P. Cortese, P. Thieman, E. Tieles, Trio de Cordes de París.

Pel que fa a la pedagogia, ha estat professora de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega durant 10 anys. Actualment és professora de violí i sensibilització musical en l’Escola Municipal de Música de Mollerussa, de la qual n’és secretària acadèmica. És enginyera en Informàtica de Sistemes. També porta a terme el desenvolupament del lloc web de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa així com fa les tasques de Social Media Manager.


Xavier Balcells
Viola

Xavier_Balcells

Nascut a Cervera (La Segarra), va començar la seva formació musical al Conservatori Municipal de Cervera i posteriorment a l’École National de Musique  de Colmar (Alsàcia). Des de l’any 1999 té el títol Superior de Viola pel Conservatori del Liceu de Barcelona, sota el mestratge d’Aureli Vila, Florian Munteanu i Paul Cortese. Amplià la seva formació musical amb Bruno Giurana, Norbert Blume i  Emile Cantor.

Entre 1993 i 1998 formà part de la Jove Orquestra Simfònica de Catalunya (JOSC) i va ser membre de l’Orquestra de Cambra de Cervera (OCC) des de la seva fundació l’any 1986 fins al  2002. Ha tocat en diverses orquestres de cambra i simfòniques com la Inter Regional Orchestra (IRO), Camerata XXI. Ha fet concerts en grups de cambra com els quartets Andreví i Amalgama. Cal destacar la seva participació en la Serva Padrona de Pergolesi i el Requiem de Mozart amb el Gran Teatre del Liceu.

Actualment és professor de viola i música de cambra al Conservatori de Grau Professional de Cervera. És membre titular de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC des de la seva fundació.


Teresa Valls
Violoncel

Teresa_Valls

Formada entre Córdoba i Barcelona amb els mestres A. Campos, L. Claret, M. Cervera i S. Boadella. L’any 2000 obté el Títol Superior amb les màximes qualificacions, i al 2002 el Diploma de Post-grau. Ha realitzat concerts a Espanya, França, Itàlia, Alemania i Dinamarca. Ha estat guardonada amb el «Premi Jordi Savall 1999”.

Ha format part de l’Orchestre des Jeunes de la Meditérranée, JONC, IRO, l’Acadèmia del Liceu, i Petit Liceu. Col·labora amb l’OSVallès, Orq. Filharm.de Catalunya, OBC. Actualment actua com a primer violoncel de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC i dóna classes de violoncel a l’Escola d’Arts Musicals a Lleida, les Escoles Municipals d’Ivars d’Urgell, Balaguer i Tremp.


OJC als Barris