L’OJC als Barris de Lleida. Cicle de Cambra
Duet Mateu Soler

Dissabte 17 de juliol – Reserva gratuïta d’entrades
Lleida. Centre Cívic Cappont – 18 h
Lleida. Centre Cívic Secà – 19.30 h

Programa

 • Sonata per a fagot i violoncel en Do Major (Mateu Soler)
  • I. Allegro
  • II. Andantino
  • III. Rondó – Allegro
 • Sonata per a fagot i violoncel em Si bemoll Major (W.A.Mozart)
  • I. Allegro
  • II. Andante
  • III. Rondó – Allegro

Duet Mateu Soler
Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC
Ramon Aragall, fagot
Mariona Tuset, violoncel


Ramon Aragall
Fagot

Ramon Aragall

Ramon és professor del CMM de Manresa, del CMM de Cervera i de l’Escolania de Montserrat on va iniciar els seus estudis de fagot.  Ha estat membre fundador i solista de fagot de l’Orquestra Simfònica del Vallès, col·laborador amb l’Orquestra del Teatre Lliure, Barcelona 216, l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Ciutat de Barcelona, Orquestra Nacional D’Andorra, Orquestra de Càmera del Palau de La Música de Barcelona i actualment col·labora assíduament amb l’Orquestra Simfònica Julia Carbonell de les Terres de Lleida-OJC.


Mariona Tuset
Violoncel 

Mariona Tuset

Inicia els estudis musicals al Conservatori Municipal de Música de Manresa. Allà estudia amb Amparo Lacruz i posteriorment accedeix al Conservatori Superior de Música del Liceu on estudia amb Peter Thiemman.

Un cop acabats els estudis superiors fa un postgrau a la Buchmann Metha School of Music de Tel Aviv on estudia amb Hilel Zori. Allà participa en nombrosos projectes orquestrals amb grans directors com Zubin Mehta, Herbert Blomstedt o Kent Nagano entre d’altres.

Ha rebut classe dels cellistes Raphael Wallfish, Richard Talkowsy, Damian Martínez, Micha Haran, Zvi Plesser i Álvaro Fernández entre d’altres.

Actualment col.labora amb la orquetrsa Unesco Barcelona i la Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC.

En l’àmbit de música de cambra forma part del Quartet Altimira i també del trio Guillamí amb el qual actuen regularment.

Ha format part diverses vegades de la formació octet de violoncels amb els qual van rebre la menció d’honor del premi Caja Madrid. També amb aquesta formació va poder tocar al prestigiós festival de música d’Eilat (Israel).


OJC als Barris