galeria_albert_guinovart-03-1024x726

La Julià Carbonell i Albert Guinovart porten el món del tango a Tremp

Després de Lleida, Tremp i Guissona també viuran concerts d’excepció on l’orquestra lleidatana es fusionarà amb el genial pianista i compositor barceloní.

En aquests concerts de final d’any, l’OJC també ha convidat una de les veus més reconegudes del moment, Laura Simó, al costat del bandeonista argentí, Marcelo Mercadante i del violí d’Olvido Lanza.

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC, sota la direcció del seu director titular, Alfons Reverté, té com a objectiu portar la millor música simfònica en directe a tot el territori i aquest diumenge, 20 de desembre, interpretarà la seva darrera i exitosa producció a Tremp (Pallars Jussà).

En aquest concert que es va poder escoltar a Lleida el cap de setmana passat, l’OJC ha convidat a un dels pianistes i compositors més prestigiosos del panorama nacional com és Albert Guinovart. El talent de l’OJC i del pianista barceloní s’uniran al llarg d’aquest concert on el tango tindrà un paper protagonista.

D’aquesta manera, aquest gènere musical argentí s’aproparà a les nostres terres amb la interpretació de les obres més conegudes d’autors com Gardel, Piazzolla, Nazareth, Gade, Discépolo o del mateix Guinovart, entre d’altres.

Comparteix: