Cambra-1

La Julià Carbonell tanca la seva “Primavera musical”

Després de portar la seva última producció a Torà i Tàrrega, l’OJC tanca aquest cicle el 16 de maig visitant aquesta població del Segrià

 L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC) té, entre els seus objectius principals, apropar la música simfònica i de cambra a totes les poblacions lleidatanes, ja siguin més grans o més petites.

D’aquesta manera, els habitants d’aquestes indrets no s’han de desplaçar a Lleida capital o a Barcelona per poder gaudir d’un element cultural de primer ordre com són aquests tipus de concerts.

En aquesta línia, l’OJC ha portat aquest maig la seva producció titulada “Primavera musical” a Torà i Tàrrega. Ara, per tancar aquest cicle, visitarà aquest dissabte, 16 de maig, l’Església Parroquial de Benavent de Segrià amb el trompetista Helio Garcia com a solista.

En aquest concert, que tindrà lloc a l’Església Parroquial a les 19 hores, s’interpretaran obres, entre d’altres, de Torelli, Mozart i Schubert, de qui podrem escoltar la seva coneguda Simfonia Inacabada.

Comparteix: