Cambra-1

L’OJC porta la seva secció de cordes a Barcelona

L’OJC apropa el proper diumenge 19, a les 19h, la seva nova producció a l’Auditori AXA Diagonal de Barcelona. Els instruments de corda i la flauta de Xesco Grau prendran el protagonisme. 

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC) torna a fer d’ambaixada cultural lleidatana visitant l’Auditori AXA Diagonal de Barcelona amb la seva última producció.

El concert, titulat “Flautando”, serà amb les cordes de la Julià Carbonell, que tindran tot el protagonisme al costat del flautista Xesco Grau.

El director titular de l’OJC, Alfons Reverté, explica que es tracta de fer “un passeig per la literatura de l’orquestra de corda, des de la música antiga fins als nostres dies, passant per autors com Vivaldi, Bach o Janacek i incloent-hi també la música pop i de cinema. És una bona manera de conèixer la sonoritat de les cordes al llarg dels segles tot recordant com els compositors han utilitzat a cada època els recursos expressius d’instruments com el violí, la viola, el violoncel o el contrabaix i escoltant autors que han incorporat la flauta com a instrument solista”.

Comparteix: