imagen-1

L’OJC enceta els concerts del seu 15è aniversari

La Julià Carbonell enceta els concerts del seu 15è aniversari

Auditori Enric Granados de Lleida

L’OJC inicia la celebració de l’efemèride amb un concert multitudinari el proper diumenge dia 13 de novembre, a l’Auditori Enric Granados de Lleida, amb diversos artistes amb qui ha col·laborat al llarg d’aquests anys com el trompista Juanma Gómez, el baríton Lluís Sintes, la mezzosoprano Marta Infante, Blaumut o el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados.

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC, sota la direcció d’Alfons Reverté, enceta els actes de celebració del seu 15è aniversari amb un dels concerts més emblemàtics de la seva trajectòria musical.

Aquest diumenge, 13 de novembre, a les 19h, l’Auditori Enric Granados de Lleida veurà com es reuneixen algunes figures musicals representatives de les moltes que han estat al costat de l’OJC al llarg de la seva trajectòria.

L’OJC reuneix en un mateix escenari a un dels grups catalans més importants de l’actualitat com són els Blaumut, que ja han col·laborat en més d’una ocasió amb l’Orquestra. En aquesta cas interpretaran amb l’OJC el tema “Massa tard”. Així mateix el seu bateria, Manel Pedrós, exercirà de presentador de l’acte.

En el mateix concert, també hi participaran un dels millors instrumentistes de trompa del país com és Juanma Gómez; la mezzosoprano Marta Infante; el baríton Lluís Sintes o el cor de cambra de l’Auditori Enric Granados.

Al llarg del concert s’interpretaran obres de Carnicer, Verdi, Khatxaturian, Ginastera o Mozart, entre molts d’altres, i obres que han suposat un punt d’inflexió en la popularitat de l’OJC com la banda sonora de la sèrie “El cor de la Ciutat” d’Albert Guinovart.

Comparteix: