IMG_9514

Exposició musical amb l’Acadèmia OJC a Lleida

L’OJC fa una exposició musical i d’escultura amb l’Acadèmia OJC i l’artista Eduard Boleda.

L’Orquestra proposa, amb la col·laboració novament dels membres més avançats del nostre projecte Acadèmia-OJC 2015, una gran obra del repertori simfònic, els “Quadres d’una Exposició” del compositor rus Modest Mussorgski en la versió orquestral, feta per Maurice Ravel. La primera part començarà amb l’obertura de “La clemenza di Tito” de Mozart per seguir després amb el concert per a clarinet i viola de Max Bruch.

Cal recordar que l’Acadèmia-OJC és una iniciativa de l’Orquestra per donar una oportunitat als millors estudiants dels conservatoris de la demarcació de Lleida per començar a introduir-se en l’àmbit professional d’una formació simfònica.

A més de la direcció d’Alfons Reverté, aquest concert tindrà també com a protagonistes al viola titular de l’OJC, Eduard Boleda, i al clarinet Mateu Ferré.

 Aquest concert tindrà lloc el diumenge, 8 de març, a les 19 hores.

 Exposició d’escultures d’Eduard Boleda.

Eduard Boleda, a més de ser un músic de l’OJC, també és un reconegut escultor. Aprofitant aquesta oportunitat, Boleda portarà les seves escultures al vestíbul de l’Auditori Enric Granados de Lleida des del mateix 8 de març fins el dia 15.

Comparteix: