Escoltem les cordes de l’OJC

Diumenge 9 de novembre – 20 h
Teatre Amistat de Mollerussa
Diumenge 16 de novembre – 19 h
Església Parroquial d’Isona i Conca Dellà
Diumenge 23 de novembre – 18 h
Sala Foment de La Pobla de Cérvoles
Diumenge 30 de novembre – 18 h

Teatre Armengol de Bellpuig

Un passeig per la literatura de l’orquestra de corda, des de la música antiga fins als nostres dies, passant per autors com Crelli, Mozart o Janacek i incloent-hi també la música pop i de cinema. Una bona manera de conèixer la sonoritat de les cordes al llarg dels segles tot recordant com els compositors han utilitzat a cada època els recursos expressius d’instruments com el violí, la viola, el violoncel o el contrabaix.
Obres de Corelli, Albinoni, Torelli, Mozart, Janacek, Abba…

Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC
Oboè, Encarna Monzó (9 i 16 de novembre)

Trompeta, Helio Garcia (23 i 30 de novembre)
Director: Alfons Reverté

EncarnaMonzo

Encarna Monzó Llueca

Encarna Monzó Llueca, natural de Almassora, Castelló. Estudia oboè als Conservatoris de Castelló i València. Amplia la seva formació amb el professor Omar Zoboli a Basilea, amb qui s’inicia també en el món de l’oboè barroc.
Ha realitzat altres cursos de perfeccionament amb Eduardo Martínez, Emmanuel Abhul y Thomas Indermüller, i d’interpretació històrica amb els professors Alfredo Bernardini i Paolo Grazzi.
És professora d’oboè del Conservatori de Lleida des de l’any 1990 i membre de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida des de 2002.
Ha col·laborat amb l’Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), i amb l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

HelioGarcia
 Helio Garcia Atienza

Nascut el 1975 a Llíria ( País Valencià), comença els estudis musicals a l’edat de 7 anys a la Banda Simfònica Unió Musical d’aquesta ciutat amb Leopoldo Vidal.
Professor superior de trompeta des de l’any 1996, aconsegueix el Premi d’Honor, per unanimitat, al grau superior del Conservatori Superior de Música de València. Complementa la seva formació en nombrosos cursos d’especialització per a trompeta amb figures com José Ortí, Pierre Thibaud, Maurice André, Bernad Soustrot, Bo Nilsson i Hakan Hardenberger. Ha realitzat enregistraments per TVE 1, Canal 9, TV3 i RNE. Al mateix temps, col·labora amb l’Orquestra Simfònica de València, la Banda Municipal de València, l’Orquestra Simfònica de Castilla i Lleó, l’Orquestra de RTVE, l’Orquestra Nacional d’Espanya, la Banda Municipal de Madrid, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, la Banda Municipal de Granada i la Banda Municipal de Sevilla.
Actualment és professor de trompeta del Conservatori Professional i Municipal de Música de Lleida.
Compagina la docència amb la tasca com a trompeta solista de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida i realitzant diferents concerts com a solista i en grups de cambra. Col·labora assiduament als diversos festivals i cicles de música per orgue que es fan arreu de Catalunya.
També imparteix regularment cursos de perfeccionament i masterclass.
Membre fundador del quintet de metall “ Lleida Brass Quintet “, del grup “ Sporadik Brass “ (quintet de metall i percussió) del qual també n’és membre fundador i de la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida.

Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC
Violí I: Joan Sancho (concertino), M. del Mar Aldomà, Anna Carné, Fernando Cleves, Natàlia Crespo, Rebeca Olmedo, Marcel Pascual, Andrea Pérez.
Violí II: Joan Marsol, Conxa Boyero, Núria Caballé, Susanna Codina, Gemma Freixes, Virgínia Sanagustín, Cati Santos.
Viola: Eduard Boleda, Xavier Balcells, Joan Ignasi Ferrer, Neus Garravé.
Violoncel: Teresa Valls, Marta Llona, Ònia Tomàs, Esther Vila.
Contrabaix: Guillermo Prats, Rafael Esteve.
Piano: Santi Riu.
Percussió: Paco Ruiz.