Drum Circle amb Projecte Home

Dissabte, 8 de maig – 12 h
Tremp. Escola Valldeflors – Reserva gratuïta d’entrades
Concert amb Sporadik Brass

Sporadik Brass
Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC
Xavier Segura, trompeta
Jaume Aler, trompeta
Nicola Barreca, trompetes
Julio Gargallo, trompa
Guillem Domingo, trombó
Jaume Giribet, tuba


Projecte Home

Projecte Home Catalunya és una ONG que treballa per al tractament, la prevenció i la sensibilització de les addiccions. La seva missió és promoure la dignitat i l’autonomia de les persones.

Actualment atén prop de 2.000 persones amb addiccions cada any així com les seves famílies i compta amb un equip de 140 persones, entre professionals i voluntariat, amb centres a Barcelona, Montgat, Montcada i Reixac, Tarragona, Tortosa, Tremp i Balaguer.

Les addiccions són una problemàtica que afecta a tot tipus de persones i per això és necessari sensibilitzar a la societat sobre els riscos de l’abús de drogues o altres conductes addictives.


Pau Gimeno

Pau Gimeno

És músic i musicoterapeuta que utilitza la percussió amb una perspectiva participativa i rehabilitadora per facilitar les relacions entre diversos col·lectius.

Professor Superior de Percussió i màster en Musicoteràpia. Actualment treballa a la facultat de pedagogia de la Universitat de Barcelona i als serveis de Cures intensives i rehabilitació de Salut Mental del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu.

Ha col·laborat a establir connexions entre formacions com l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC o l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya – OBC, amb col·lectius en risc d’exclusió social.