Drum Circle amb Projecte Home

Dissabte, 14 d’octubre de 2023
Tremp. Plaça del Mercat- 10 h
Balaguer. Plaça Mercadal – 17.30 h

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida vol ser l’Orquestra de tota la ciutadania i estar al servei de tothom, sense excepció. Amb aquesta idea reprenem el nostre projecte solidari i d’integració cultural i social Drum Circle” amb la música com a llenguatge universal i amb la intenció que nous públics també puguin gaudir de la “seva” Orquestra.

Així, l’OJC tindrà el plaer de comptar en aquesta ocasió amb la col·laboració com a percussionistes del nostre Drum Circle (Cercle de Percussió) de persones que estan en procés de tractament d’una addicció. Seran membres del col·lectiu Projecte Home de Tremp i Balaguer, sota el guiatge d’en Pau Gimeno com a facilitador.


Projecte Home

Projecte Home Catalunya és una ONG que treballa per al tractament, la prevenció i la sensibilització de les addiccions. La seva missió és promoure la dignitat i l’autonomia de les persones.

Actualment atén prop de 2.000 persones amb addiccions cada any així com les seves famílies i compta amb un equip de 140 persones, entre professionals i voluntariat, amb centres a Barcelona, Montgat, Montcada i Reixac, Tarragona, Tortosa, Tremp i Balaguer.

Les addiccions són una problemàtica que afecta a tot tipus de persones i per això és necessari sensibilitzar a la societat sobre els riscos de l’abús de drogues o altres conductes addictives.


Pau Gimeno

Pau Gimeno

És músic i musicoterapeuta que utilitza la percussió amb una perspectiva participativa i rehabilitadora per facilitar les relacions entre diversos col·lectius.

Professor Superior de Percussió i màster en Musicoteràpia. Actualment treballa a la facultat de pedagogia de la Universitat de Barcelona i als serveis de Cures intensives i rehabilitació de Salut Mental del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu.

Ha col·laborat a establir connexions entre formacions com l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC o l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya – OBC, amb col·lectius en risc d’exclusió social.