Academia JONC

Acadèmia OJC

 

Bases

 

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC) presenta una nova convocatòria del seu projecte Acadèmia-OJC. El projecte Acadèmia-OJC va néixer amb la vocació de posar l’Orquestra, amb la seva voluntat de servei a tothom, també al servei dels estudiants de música.

Adrecem aquest projecte als més grans, als estudiants dels darrers cursos de Grau Professional o que l’hagin acabat recentment, vinculats a les Terres de Lleida. L’objectiu és facilitar l’aproximació i el contacte amb una orquestra professional a tots aquells que estan assolint ja nivells d’excel·lència i que es plantegen la música d’una manera seriosa i rigorosa o fins i tot com una possible opció professional futura.

Us convidem doncs a aquesta Acadèmia-OJC 2020 en un procés que s’iniciarà amb unes proves de selecció i una posterior sèrie d’assajos que culminaran en diversos concerts. L’experiència pedagògica s’iniciarà ja des del moment de preparar i realitzar les proves, seguida de l’aprenentatge al costat dels professors i professores de l’orquestra i acabant amb els assajos i posteriors concerts.

Vine i gaudeix de la possibilitat d’aprendre amb l’OJC!

Instruments convocats
  • Violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta, oboè, clarinet, fagot, trompa, trompeta, trombó, tuba i percussió.

Academia OJC 2020_2