Orquestra Infantil Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OITLL

L’OJC amplia el seu projecte pedagògic, conscient del valor i de la importància dels projectes d’orquestres infantils que hi han hagut i que hi ha a les nostres comarques, amb la voluntat de donar-hi un nou impuls i garantir-ne la continuïtat.

És per això que dins el marc del Projecte Pedagògic de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, l’Orquestra Infantil Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OITLL vol oferir als nens i nenes estudiants de música dels darrers cursos de Grau Elemental i inici de Grau Professional, de les Escoles de Música i Conservatoris de les poblacions de tota la demarcació de Lleida, l’oportunitat de realitzar un treball orquestral de qualitat, lúdic i engrescador.

 
Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC

Director: Albert Gumí


OITLL

Convocatòria 2023 

Destinataris
Alumnes de les Escoles de Música i Conservatoris de les Terres de Lleida. Des de 3r. de Grau Elemental fins a 1r. de Grau Professional

Termini d’inscripció
20 de desembre de 2022

Calendari 2023

 • 25 febrer assaig matí i tarda JUNEDA
 • 11 març assaig matí i tarda AITONA
 • 18 març assaig matí i tarda BELLPUIG
 • 25 març assaig matí i tarda Concert VIELHA

Per a més informació


Formulari d’inscripció 

Per rigorós ordre d’inscripció

  Nom*

  Cognoms*

  Data de naixement* (dia-mes-any)

  E-mail de contacte*

  DNI*

  Adreça Postal*

  Codi Postal*

  Població*

  Telèfon mòbil alumne*

  Telèfon mòbil pare/mare/tutor*

  Telèfon mòbil 2 pare/mare/tutor

  Instrument*

  Quin instrument toques?

  Curs d'instrument actual*

  Escola de Música/Conservatori on estudies*

  Consentiment autorització menors*
  SiNo

  Consentiment ús d'imatges*
  SiNo

  Consentiment d'utilització de l'adreça electrònica facilitada per a comunicacions*
  SiNo

  He llegit i accepto la política de privacitat - Veure política de privacitat

   


  Descarregar cartell
  Albert Gumí

  Director de l’OITLL

  Albert_Gumi

  És professor de l’ESMUC de l’assignatura Improvisació en música clàssica i contemporània i Improvisació en pedagogia.

  Com a intèrpret de clarinet en la seva joventut va ser guardonat en diversos concursos d’àmbit nacional i internacional. Ha tocat com a solista o en música de cambra a espais emblemàtics com el Concertgebouw d’Amsterdam, l’Auditori de Santa Cecilia de Roma, Festival d’Edinburgh, etc… Ha enregistrat una vintena de CD. Ha col·laborat amb nombroses orquestres (Orquestra del Teatre Lliure, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Orquesta Sinfónica de Granada, Orquestra de Cadaqués, Le Concert des Nations, etc….).

  És Comissari artístic de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra i forma part de la Comissió artística de la JONC. Com a director, s’ha especialitzat en agrupacions de joves músics: És director de la Jove Orquestra Nacional d’Andorra, la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia Aleví, l’Orquestra Infantil Julià Carbonell de les Terres de Lleida, l’Orquestra Integrada (agrupació formada per joves amb diversitat funcional i joves d’escoles de música del país), la JOSPAG, les Orquestrades de Girona, etc…

  És compositor de més d’un centenar d’obres per a orquestra simfònica, de cambra, instrumentals i vocals i és autor d’una col·lecció de biografies de músics (Editorial Mediterrània).

  Creador de nombrosos projectes educatius de la Fundació la Caixa (Tallers musicals, Concerts familiars, Projectes de música per a persones amb discapacitat intel·lectual, etc…). Dissenya concerts pedagògics per nombroses entitats i institucions (per ex: l’Auditori Nacional de Catalunya).