Orquestra Infantil Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OITLL

L’OJC amplia el seu projecte pedagògic, conscient del valor i de la importància dels projectes d’orquestres infantils que hi han hagut i que hi ha a les nostres comarques, amb la voluntat de donar-hi un nou impuls i garantir-ne la continuïtat.

És per això que dins el marc del Projecte Pedagògic de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, l’Orquestra Infantil Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OITLL vol oferir als nens i nenes estudiants de música dels darrers cursos de Grau Elemental i inici de Grau Professional, de les Escoles de Música i Conservatoris de les poblacions de tota la demarcació de Lleida, l’oportunitat de realitzar un treball orquestral de qualitat, lúdic i engrescador.

 
Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC

Director: Jordi Castellà


OITLL

Convocatòria 2023 

Destinataris
Alumnes de les Escoles de Música i Conservatoris de les Terres de Lleida. Des de 3r. de Grau Elemental fins a 1r. de Grau Professional

Termini d’inscripció
20 de desembre de 2022

Calendari 2023

 • 25 febrer assaig matí i tarda JUNEDA
 • 11 març assaig matí i tarda AITONA
 • 18 març assaig matí i tarda BELLPUIG
 • 25 març assaig matí i tarda Concert VIELHA

Dissabte 25 de març de 2023 – 17.30 h
Vielha. Església Mijaran

Programa

I. Barroc i Classicisme
Antonio Vivaldi: L’Hivern
Ludwig van Beethoven: Simfonia núm. 7 (II. Allegretto)

II. Òpera
Giacomo Puccini: Coro a bocca chiusa (Madame Butterfly)

III. Un conte musical
Jordi Castellà: La bobina Meravellosa

IV. Música de cinema
Howard Shore: The Lord of the Rings (Suite)

 • Overture
 • The One Ring
 • Hobbits
 • Elves
 • Orcs
 • Middle Earth
 • Finale

Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC
Jordi Castellà, director


Per a més informació


Descarregar cartell
Jordi Castellà

Director de l’OITLL

Nascut a Cervera, Jordi Castellà va iniciar la seva formació musical al Conservatori d’aquesta ciutat, finalitzant els estudis superiors de piano al Conservatori Superior de Música de Barcelona sota el mestratge de Jordi Vilaprinyó i Miquel Farré. En la seva formació hi trobem també noms de prestigi com Sofia Puche, Ramon Coll, Anna Barutti i Stanislav Pochekin, entre altres.

Jordi Castellà ha actuat com a solista en sales com el Palau de la Música Catalana, L’Auditori de Barcelona, el Gran Teatre del Liceu i la Fundació Juan March de Madrid, entre d’altres. Ha estat enregistrat o emès en directe per mitjans importants com dio Nacional d’Espanya i Catalunya Música. És també guanyador de concursos com Joan Massià de Barcelona i Joves Intèrprets de Vilafranca del Penedès.

En música de cambra destaquen projectes com “Diabolus in Trio” i el grup de música contemporània “Tactum”. Ha col·laborat amb orquestres com lOBC, OJC, Orquestra Nacional de Lituània i JONC, dirigides per Carl Davis, Josep Pons, Joan Albert Amargós, Alfons Reverté i Salvador Brotons, entre altres.

Com a compositor, Jordi Castellà ha obtingut diferents premis i reconeixements, incloent el primer premi en els concursos de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins, de composició de sardanes de Mollet del Vallès, de composició per a octet de trombons de Catalunya i el premi Catalunya de composició coral. Algunes de les seves obres més reeixides són les cantates “LEspill Encantat” i “La Corona de Coloms” i les sardanes “Llavor” i “Tardoral”.

Actualment, Jordi Castellà combina la seva activitat concertística amb la docència al Conservatori Professional de Música de Cervera. És fundador i director de l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior i pianista de repertori del Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida i de la tedra Internacional Emili Pujol de Cervera. És també pianista de sessions de la plataforma Fiverr, a través de la qual ha enregistrat per a compositors com Mathieu Alvado, cantants com Chase Holfelder o formacions com la London Symphony Orchestra.